Schoonmaakbedrijf Aalbers genomineerd voor de Best Practice Award

Gepubliceerd op 9 augustus 2021 om 15:01

Vijf Best Practices strijden om de felbegeerde Best Practice Award van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. Op 9 september 2021 zal deze award voor de achtste keer worden uitgereikt. Met ditmaal aandacht voor hoe ketenpartners ten tijde van corona hebben samengewerkt en de Code nageleefd. De jury vindt het belangrijk dat het publiek ook een stem kan uitbrengen. Daarom kan van 1 augustus tot 5 september online gestemd worden op één van de Best Practices.

Schoonmaakbedrijf Aalbers is, samen met Hectas Facility Services en HAN University of Applied Sciences, een van de vijf samenwerkingsrelaties die de jury heeft uitgekozen als finalist voor de Best Practice Award 2021!

Schoonmaakbedrijf Aalbers, Hectas Facility Services en HAN University of Applied Sciences

Door krachtige en gelijkwaardige samenwerking is meerwaarde gecreëerd. Als collega’s en niet als concurrenten hebben de schoonmaakbedrijven tijdens de coronacrisis gezamenlijk gekeken naar wat schoonmaaktechnisch, financieel en menselijk nodig was. Schoonmakers werden betrokken bij de flexibele inzet en hiervoor gewaardeerd.

 

Breng nu je stem uit!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.